Bezmetalne krune

Bezmetalne krune i mostovi daju zubima izgled i transparentnost tako da se teško može uočiti razlika sa prirodnim zubima. U osnovi ovih protetskih nadoknada je alumina-oksid, ili cirkon-oksid koji se pokriva specijalnim tipom keramike. Ovakav kompjuterski podržan proizvodni proces daje izuzetnu preciznost i estetiku protetskim radovima.

Porcelanske fasete ili Veniri

su laboratorijski izrađene tanke porcelanske ljuspice koje se cementiraju na prednju stranu zuba kako bi se poboljšala estetika zuba.
Izrađuju se u slučajevima kada su postojeći zubi promenjene boje, oštećeni ili nepravilno postavljeni.

estetska stomatologija
beljenje zuba

Beljenje zuba

Beljene zuba je danas najčešća stomatološka intervencija kod odraslih. Vrlo je popularna intervencija jer se za kratko vreme dobiju zubi koji su za par nijansi svetliji. Efekat koji dobijemo nakon beljenja je više nego zadovoljavajući.  Sprovodi se kroz više različitih metoda koje se dele na kliničko i kućno beljenje. Veoma je važno da bude sprovedena pod kontrolom stomatologa.

Uz pomoć savremene lampe za beljenje zuba rezultat će biti vidljiv već posle pola sata beljenja. U tu svrhu posedujemo lampu jednog od vodećih proizvođača Beyond koja garantuje odličan rezultat.