+381 62 456 444 office@drljubojevic.com

Stomatološka ordinacija dr. Ljubojević

Kontakt

Pozovite nas

+381 11 30 66 235

+381 62 456 666

Lokacija 

Koste Glavinića br.2 Senjak

Beograd

Ako imate bilo kakav stomatološki problem, zakažite termin kod nas i rešite ga!

Želite da dodjete na pregled?

Ne zaboravite da je za nove pacijente prvi termin besplatan!

Kako god nas budete kontaktirali, neko iz našeg tima će Vam se vrlo brzo javiti. Ordinacija se nalazi u ulici Koste Glavinića broj 2.

Koristimo najnovije mašine i softvere koji su nam vrlo važni u radu.

Sve intervencije su bezbolne, a najveći bol ćete osetiti je tokom aplikacije injekcije.

Želimo da Vam obezbedimo zdrave zube i lep osmeh. Naućićemo Vas kako da pravilno održavate oralnu higijenu.

Za sve što Vas zanima, slobodno nas pozovite ili pišite.

Želite da zakažete pregled?

Ako tražite stomatološku ordinaciju za sebe i svoju porodicu, na pravoj ste stranici.

Naš tim zubara Vam može pružiti usluge koje će dovesti do toga da dobijete savršeno oralno zdravlje. Postojimo skoro 20 godina i imamo puno zadovoljnih pacijenata.

Pokazaćemo Vam kakve smo transformacije uspeli da izvedemo kod nekih pacijenata. I dan danas imaju blistav i lep osmeh i zdrave zube.

Naši najmladji pacijenti imaju oko 6 meseci, dok je najstariji nedavno napunio 95. godina.

Razumemo i znamo da se mnogi pacijenti boje stomatologa, ali kod nas to neće biti slučaj.

Imamo poseban pristup prema deci koji se najviše boje zubara.

Kontakt: Stomatološka ordinacija dr Miloš Ljubojević – Koste Glavinića broj 2, Beograd, Senjak. Zubar senjak. Telefon: +381 062 456 444.

Potreban je jedan ili dva pregleda da se potpuno opuste. Vlasnik ordinacije je Dr. Miloš Ljubojević.

Diplomirao je na stomatološkom fakultetu u Beogradu, da bi lečio svoje prve pacijente u ordinacijisvog oca Dr. Mihaila Ljubojevića u Bohumu u Nemačkoj.

Tokom boravka i rada u Nemačkoj stekao je puno poznanstava iz sveta stomatologije. Zahvaljujući njima danas imamo puno poseta pacijenata iz Nemačke koji dolaze u Srbiju kako bi rešili probleme vezane za svoje oralno zdravlje. Zato materijale za rad nabavljamo najčešće iz Nemačke, Švajcarske i Italije.

Koristimo samo najbolje tehnike i tretmane za održavanje zdravih zuba i desni. Za svakog pacijenta radimo personalizovani pristup kako bi postigli najbolje rezultate.

Naša stomatološka ordinacija se trudi da stvori puno lepih osmeha koje negujemo kroz sva godišnja doba života. Znamo šta je potrebno pacijentu i trudimo se da na kraju bude zadovoljan. Možemoda vam obećamo odličan stomatološki tretman od ljudi koji brinu o Vašem oralnom zdravlju.

Ako želite da zakažete pregled ili imate neko pitanje, pozovite nas ili zakažite direktno termin na našem web sajtu! Sve to možete pronaći na ovoj web stranici!

Nadamo se da ćemo se uskoro upoznati!

Dobrodošli na kontakt stranu!

Želimo da Vam se zahvalimo na poseti našem web sajtu. Drago nam je da se interesujete za naše usluge i ako imate bilo kakvo pitanje, ne oklevajte da nas pozovete. Na ovoj stranici ćete pronaći sve načine kako možete da stupite u kontakt sa nama. Ako ne znate gde se tačno nalazimo, možete pogledati mapu. Stomatološka ordinacija Dr. Miloš Ljubojević od prvog dana radi u mirnom delu Senjaka, u neposrednoj blizini zgrade Bigz-a.

Za sve informacije ili zakazivanja pozovite nas na telefon 011 30 66 235 ili nam pišite na email office@drljubojevic.com

Kontakt: Stomatološka ordinacija dr Miloš Ljubojević – Koste Glavinića broj 2, Beograd, Senjak. Zubar senjak. Telefon: +381 062 456 444.
Stomatološka ordinacija dr. Ljubojević Brinemo o zdravlju i lepoti Vaših zuba