+381 62 456 444 office@drljubojevic.com

Stomatološka ordinacija dr. Ljubojević

O nama

Stomatološka ordinacija Dr. Miloš Ljubojević u Beogradu

 

Stomatološka ordinacija Dr. Miloš Ljubojević u Beogradu, osnovana je 2004. godine i nalazimo se u ulici Koste Glavinića broj 2 na Senjaku. Osnivač i vlasnik ordinacije je Dr. Miloš Ljubojević.

Rodjen je u Beogradu 1972. godine, dok je stomatološki fakultet završio 1996. godine u Beogradu. Po završetku studija počinje da radi u stomatološkoj ordinaciji svog oca Dr Mihaila Ljubojevića u Bohumu u Nemačkoj.

U Nemačkoj je stekao veliko iskustvo i upoznao puno ljudi iz struke.

To je kasnije postalo jako važno, pogotovu kada je samostalno otpočeo posao u svojoj stomatološkoj ordinacji u Beogradu. Dr Miloš Ljubojević je 2005. godine završio specijalizaciju iz oralne hirurgije na klinici za oralnu hirurgiju u Beogradu.

Aprobaciju polaže 2010. godine u Nemačkoj u Minsteru i tako postaje evropski priznat stručnjak.

Pročitaj više

Danas, gotovo sve što se tiče oralnog zdravlja se može obaviti u našoj stomatološkoj ordinaciji, od opšte stomatologije do najboljih rešenja za ugradnju implantata.

Specijalizovani smo za dentalnu estetiku i implantologiju.

Možemo da se pohvalimo iskusnim timom stomatologa i osoblja. Svi zaposleni u našoj ordinaciji su posvećeni jednom cilju- da pruže što bolje rezultate svim pacijentima.

Želja nam je da posle stomatoloških usluga koje pružamo našim pacijentima oni budu zadovoljni i da se opet vidimo kada bude bilo potrebe!

Zato budite sigurni da ste odabrali profesionalnu stomatološku ordinaciju sa puno iskustva.Tokom boravka i rada u Nemačkoj Dr Miloš Ljubojević je stekao puno poznanstava koji su danas jako korisni za nabavku materijala i mašina.

Snabdevamo se iz Švajcarske, Italije i Nemačke i saradjujemo samo sa proverenim i vrhunskih firmama iz sveta stomatologije.

Već nakon prve posete, uverićete se da radimo po svetskim standardima. Prvi pregled je besplatan i to je odlična prilika da saznate više o svom oralnom zdravlju.

Neko od naših stomatologa će Vam nakon prvog pregleda dati detaljno vidjenje trenutne situacije i najbolje rešenje. Sa nama ćete vrlo lako i brzo usaglasiti plan i dinamiku terapije.

Ništa ne brinite i bez ikakve brige se prepustite našem timu stomatologa.

Imamo puno iskustva i imamo odgovore na sve probleme!

Stomatološka ordinacija u Beogradu, Dr. Miloš Ljubojević. Radimo sve stomatološke usluge. Od estetske stomatologije do teških intervencija!
Stomatološka ordinacija u Beogradu, Dr. Miloš Ljubojević. Radimo sve stomatološke usluge. Od estetske stomatologije do teških intervencija!

Mi smo stomatološka ordinacija za celu porodicu

To nam nije ni bio cilj u samom početku, ali se tokom vremena tako desilo. Posebno nam je drago da imamo tako mlade pacijente koji se ne boje poseta zubaru.

Zato smo postali popularni kod mališana i puno njih dolazi preko preporuka roditelja. Zato smo ponosni jer možemo i deci da ponudimo visok standard usluga.

Ali smo posebno smo pažljivi kod njih, jer znamo koliko malo im treba da se uplaše i zaplaču. 

Zato i kažemo da smo porodična stomatološka ordinacija u Beogradu!

Želimo da naši pacijenti budu sigurni u svoj izbor lečenja i uvek odvojimo vreme za razgovor sa njima o problemu koji ih muči.

Pročitaj više

Bićemo Vam uvek na raspolaganju, posebno ako je to hitno nekom članu Vaše porodice. Saznanje da ćete uvek biti brzo primljeni puno znači svim pacijentima.

To znači da ćemo Vama i Vašoj porodici uvek pronaći vreme koje Vama odgovara.

Odlazak kod zubara treba biti prijatan svakom članu porodice. Iz iskustva znamo kako treba prići svakom pacijentu kako bi opušten tokom tretmana i zadovoljan nakon njega.

Imamo vrlo pristupačne cene, pogotovo ako uzmemo u obzir materijale i metode koje koristimo u radu.

Uvek ćete kod nas dobiti fer cenu!

To znači da nećete imati skrivenih troškova i niti bilo kakvih sličnih iznenadjenja. Zato se uvek postavimo u ulogu pacijenta i iz tog ugla posmatramo stvari.

Za većinu usluga Vam možemo reći cenu odmah nakon pregleda.

Zašto se pacijenti vraćaju u našu stomatološku ordinaciju?

Mislimo da na to utiče više stvari.  Iz našeg ugla, to su sledeće činjenice:

Svi naši pacijenti dobijaju odličnu uslugu

Želimo svakom pacijentu da pružimo personalizovano iskustvo

Cenimo podjednako sve naše pacijente

Uvek pažljivo saslušamo pacijenta

Trudimo se da pacijenti požele da se vrate u našu ordinaciju

Zakazivanje termima kod nas je vrlo lako

Imamo ogromno iskustvo

Imamo puno novih pacijenata po preporuci

Kako možete da zakažete termin kod nas?
Stomatološka ordinacija u Beogradu, Dr. Miloš Ljubojević. Radimo sve stomatološke usluge. Od estetske stomatologije do teških intervencija!
Stomatološka ordinacija u Beogradu, Dr. Miloš Ljubojević. Radimo sve stomatološke usluge. Od estetske stomatologije do teških intervencija!

To će biti vrlo lako. Možete nas pozvati 011 30 66 235 i neko iz našeg tima će Vam se javiti i zakazati termin koji Vam odgovara.

Posebno savetujemo poziv telefonom u hitnim slučajevima ili kada niste nešto sigurni. Poziv telefonom preporučujemo i kada imate puno pitanja da nam postavite.

Ako više volite pisanu komunikacija, pošaljite nam e-mail na office@drljubojevic.com.

Ovo je odličan način komunikacije u slučaju da nam šaljete neki snimak na uvid. Kada budete dolazi kod nas na prvi pregled bilo bi dobro da ponesete svoj stomatološki karton, naravno ako ga imate.

Na taj način možete bar izbeći neke nove rendgenske snimke.

Postoji još jedan način zakazivanja termina kod nas.

To je zakazivanje termina na stranici našeg web sajta.

Ako menjate ili otkazujete pregled, biće dovoljno da nas pozovete ili da nam putem email-a potvrdite da nećete doći na zakazani termin.

I u ovom slučaju koristite email office@drljubojevic.com. Molimo Vas da ovo uradite kako bismo mogli da zakažemo hitne preglede pacijentima kojima je to neophodno.

Prvi pregled je besplatan pa nema razloga da ne zakažete termin i proverite svoje oralno zdravlje.

Koristimo uredjaje poslednje generacije i najkvalitetnije materijale renomiranih proizvodjača. Tako naše usluge postaju bezbolne i kvalitetnije. Naš cilj je da povratimo zdravlje Vašim zubima i podarimo lepotu Vašem osmehu.

Zbog toga razvijamo profesionalne veštine aktivnim učešćem na seminarima. Prema našim pacijentima se uvek odnosimo sa ljubaznošću i strpljenjem.

Zato želimo da Vas upoznamo i pomognemo Vam kako bi ste imali zdrave zube i lep osmeh!

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte.